Heden

Drukkerij Leo Victor is tegenwoordig nog steeds één van de oudste en grootste grafische bedrijven in Suriname.

Door consequent in te spelen op de steeds veranderende vraag naar grafische produkten, zowel kwalitatief als kwantitatief, heeft zij haar marktpositie weten te consolideren en uit te bouwen.

Het machinepark wordt regelmatig vervangen en/of uitgebreid, productieprocessen worden gedigitaliseerd, terwijl de kwaliteitscontrole aan steeds hogere standaarden moet voldoen. De daarbij behorende periodieke om- en bijscholingprogramma’s ten behoeve van de medewerkers worden consequent uitgevoerd.

Producten

Traditiegetrouw levert ons bedrijf nog altijd een scala aan drukwerken. Van eenvoudig visitekaartje tot professioneel meerkleuren drukwerk in grotere oplagen en formaten waaronder boekwerken, verpakkingen, posters, folders, magazines, jaarverslagen, kalenders en confidentieel drukwerk.

Dankzij het geintegreerd machinepark worden ook vrijwel alle nabewerkingen in huis uitgevoerd zoals het vergaren, vouwen, hechten en brocheren.

Conceptie

Ondanks de commercialisering van het bedrijf, houden directie en medewerkers zich consequent vast aan enkele fundamentele opvattingen die al bij de oprichting in 1938 golden:
- Het handhaven van hoge bedrijfsethische normen en waarden onder alle omstandigheden;
- Het steeds blijven optimaliseren van de werksfeer, waarin collegialiteit, samenwerking, onderling respect en vooral werkplezier van grote betekenis zijn;
- Het stimuleren van medewerkers om hun individuele kwaliteiten continu te blijven ontwikkelen, zowel vaktechnisch als persoonlijk;
- Het consolideren en uitbreiden van een zo groot mogelijke vaste klantenkring;
- Het garanderen van een optimale kwaliteit en service