Bedrijfsdrukwerk

Drukkerij Leo Victor draagt zorg voor een perfecte uitvoering van al uw bedrijfsdrukwerk. Wij drukken alles piekfijn digitaal of in offset, zowel grote als kleine oplages. 

Een professionele look

Brievenhoofden dragen bij aan een professionele look van uw business. Het voordrukken van deze brievenhoofden heeft ook nog eens heel wat voordelen:

 • De briefhoofden in kleur zorgen ervoor dat u uw tekst slechts in zwarte inkt hoeft af te drukken, zonder te moeten inleveren op de huisstijl;
 • U heeft minder printertoner verbruik;
 • U heeft een mooiere layout, die tot aan de rand van het papier kan reiken.

Gefeliciteerd, u bent geslaagd!

Uw organisatie maakt producten of levert diensten. Een grote commerciële uitdaging daarin is het overtuigen van potentiële klanten dat u een betrouwbare partij bent om zaken mee te doen en dat uw organisatie voldoet aan wettelijke en andere eisen. Met certificaten en keurmerken zorgt u dat dit als bedrijf aantoonbaar wordt. Drukkerij Leo Victor biedt een ruime keuze voor het drukken van certificaten met uw eigen logo en in uw eigen kleuren aan.

Yes, het komt van ons

Zorg ervoor dat uw bericht in stijl aankomt met bedrukte enveloppen. Het bedrukken van enveloppen met logo zorgt ervoor dat u professioneel overkomt en als afzender bent u direct herkenbaar.

Vul 'm in

Formulieren maken het werk op tal van gebieden een heel stuk makkelijker 
 
Een paar voorbeelden zijn:
 • Maandelijks urenoverzicht voor medewerkers
 • Controle van verrichte werkzaamheden door parttimers
 • Beoordelingsgesprekken
 • Aanmeldings-, aanvraag- en inschrijvingsformulieren
 • Formulieren voor retourbonnen
 • Invulformulieren bij toetsen
Drukkerij Leo Victor biedt u een ruime keuze voor het drukken van uw eigen formulieren met uw eigen logo en in uw eigen kleuren.

Volg de instructies

Een handleiding of gebruiksaanwijzing is een schriftelijke instructie met betrekking tot het gebruik van een product of het uitvoeren van bepaalde handelingen.

Naast de daadwerkelijke instructies is een aantrekkelijke presentatie minstens zo belangrijk. Zo helpt een mooie vormgeving met leesbare teksten en aanvullende plaatjes uw handleiding tot een mooie geheel te maken. 

Zo kun je mij bereiken

Een visitekaartje gaat nooit uit. Het probleem van bijvoorbeeld een kapotte/verloren mobiel of een lege mobielbatterij, telt bij een visitekaartje niet. Het grote voordeel van visitekaartjes is dat ze het altijd doen en u doet meteen ook een beetje aan marketing.

Probeer ons product vandaag

Label elk product of pakket met uw stickers en etiketten. Kies het meest geschikte model en creëer uw eigen labels op maat bij Drukkerij Leo Victor. Het kan op stickerpapier of op labelpapier die u zelf van lijm kunt voorzien. Het is ook mogelijk om de barcode van het product op het etiket te vermelden.

Dat is pas netjes gepresenteerd

Een presentatiemap drukken is een snelle manier om een professionele indruk achter te laten bij klanten en prospects. In zo’n bedrukte insteekmap kunt u namelijk netjes uw leaflets, offertes en contracten opbergen, maar ook bankafschriften en andere belangrijke documenten. Een  presentatiemap bedrukken we met uw eigen ontwerp. Denk aan uw huisstijl, afbeeldingen of tekst.

Geen carbonpapier meer nodig

Wilt u uw zaken op een professionele manier afhandelen? Dan is een bonboek met logo een mooi detail. Waarschijnlijk bent u al bekend met de term ‘carbon copy’. Echter heeft de printindustrie zich sinds die tijd verder ontwikkeld, waardoor we nu ook doordruksets drukken en het carbonpapier niet meer nodig is. Doorschrijfpapier wordt veelal gebruikt voor facturen of bonboekjes. U kunt op die manier één keer iets schrijven, waarbij de woorden door het doorschrijfpapier drukken. 

Maak je aantekeningen

Notities maken doen we allemaal wel eens, bijvoorbeeld tijdens een training, telefoongesprek of college. Notitieblokken bedrukken bij drukkerij Leo Victor doet u in de volgende stappen. U kiest eerst of u een staand, liggend of vierkant kladblok wilt en vervolgens bepaalt u het formaat, het aantal vellen, materiaal, kleur, het aantal stuks en eventuele extra opties. Zo stelt u gemakkelijk en geheel naar eigen wens uw notitieblok samen en krijgt u ze binnen enkele werkdagen geleverd.

Netjes en verzorgd gepresenteerd

Heeft u een rapport nodig waarin u de voortgang of resultaten van uw onderzoek of schoolprestaties kunt vastleggen? Of heeft u een jaarverslag dat u wilt presenteren? U kunt het verslag gemakkelijk laten afdrukken zoals u dat wilt. Geef simpelweg de papiersoort, inbindmethode en oplage van uw rapport aan. Zo bent u altijd verzekerd van een verzorgd rapport.

Zo kun je lekker afvinken

Het komt te vaak voor dat we processen en routines in ons hoofd vasthouden, maar deze nergens vast leggen. En zodra het dan te druk wordt gaat het mis, want we kunnen ons wel eens vergissen. De checklist is het antwoord.
 
Waarom is een checklist zo handig?
 • Het voorkomt het herhalen van onnodige fouten.
 • Het scheelt tijd. En die is kostbaar!
 • U borgt processen.

Dit aandeel is van mij

Een aandeelbewijs is een geschreven of gedrukt bewijsstuk van een bepaald aandeel in een zaak, eigendom of onderneming waarop is vermeld dat men aandeel heeft in het kapitaal van een onderneming. Een aandeel wordt aangetoond met een aandeelbewijs en bestaat vaak uit een aantal dividendbewijzen.
 
Drukkerij Leo Victor biedt u een ruime keuze aan voor het drukken van uw eigen aandeelbewijzen met uw eigen logo en in uw eigen kleuren.

Plaats hier
uw opdracht

Wilt u vrijblijvend een prijs opvragen voor uw drukwerk? Vul het formulier in en wij nemen automatisch contact met u op!