Al meer dan 80 jaar staat Drukkerij Leo Victor voor u klaar! Wij zijn nog steeds één van de oudste en grootste grafische bedrijven in Suriname. 

Dit zijn wij!

Door consequent in te spelen op de steeds veranderende vraag naar grafische producten, zowel kwalitatief als kwantitatief, hebben wij onze marktpositie weten te consolideren en uit te bouwen.
 
Het machinepark wordt regelmatig vervangen en/of uitgebreid, productieprocessen worden gedigitaliseerd, terwijl de kwaliteitscontrole aan steeds hogere standaarden moet voldoen. De daarbij behorende periodieke om- en bijscholingsprogramma’s ten behoeve van de medewerkers worden consequent uitgevoerd.
 
Traditiegetrouw levert ons bedrijf nog altijd een scala aan drukwerken. Van een eenvoudig visitekaartje tot professioneel meerkleuren drukwerk in grotere oplagen en formaten waaronder boekwerken, verpakkingen, posters, folders, magazines, jaarverslagen, kalenders en confidentieel drukwerk.
 
Dankzij het geïntegreerd machinepark worden ook vrijwel alle nabewerkingen in huis uitgevoerd zoals het vergaren, vouwen, hechten en brocheren.

Onze missie: Drukkerij Leo Victor richt zich primair op het verwerven en behouden van tevreden klanten door hoogwaardig drukwerk, geproduceerd door continu getrainde en goed gemotiveerde medewerkers, tegen een objectieve marktprijs op afgesproken tijdstippen af te leveren.

Onze visie: Om aan de steeds veranderende kwalitatieve en kwantitatieve vraag naar drukwerk te blijven voldoen, en onze huidige positie in de top drie drukkerijen in Suriname te behouden en uit te bouwen, zullen wij:

  • De technologische ontwikkelingen in de grafische industrie continu bijhouden;
  • De effectiviteit en efficiëntie in de productie steeds verder opvoeren;
  • De productieprocessen verder digitaliseren;
  • De medewerkers continu blijven scholen;
  • En een effectief management informatiesysteem hanteren.

Drukkerij Leo Victor…. We print the future!